Zhvillime të reja në politikën shqiptare! Zbulohet lëvizja e socialistëve

15:09 20/09/20201min180
selia-ps

Në javën e parë të tetorit do të mbahet asambleja e Partisë Socialiste, e cila ishte shtyrë disa herë me radhë në verën që lamë pas.

Ajo do organizohet në 3 rajone, një në Shkodër, Fier dhe Tiranë për të bërë të mundur respektimin e masave anti-Covid dhe do të lidhen me njëra tjetrën online, ku do të njoftohen dhe vendimet.

Prej kohësh flitej se në mbledhjen e asamblesë do të njoftoheshin dhe ndryshime në qeveri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *