(VIDEO) Bashkia Tiranë heq shpërblimin për bebet, Zhupa: Veliaj të tërhiqet nga ky vendim

12:24 02/09/20202min63

zhupa

Partia Demokratike ka denoncuar këtë të mërkurë, se Bashkia e Tiranës ka hequr bonusin prej 5 mijë lekësh për bebet dhe zëvendësimin e kësaj shume cash, me një shport me produkte.

Zëdhënësja e PD-së Ina Zhupa është shprehur se me fituesin e tenderit është vendosur që me 363 milionë lekësh të blihen 9 mijë shporta, për 9 mijë bebe të Tiranës dhe nëse përpjestojmë vlerën e tenderit me vlerën e shportave, i bie që secila shportë të ketë 4 mijë lek mall brenda.  Zhupa i bën thirrje Veliajt dhe Këshillit Bashkiak të Tiranës të rikthejë bonusin e bebeve për nënat e Tiranës.

Deklarata e Ina Zhupa:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *