Ai tha se kjo ishte një gjë e bukur ta shihje.

“Kosova dhe Serbia, ata po vriten për shumë vjet, thjeshtë po vriten mes vete. Janë disi si izraelitët dhe palestinezët. Pse po ndodhte një gjë e tillë? Kanë dallime, edhe dallime fetare”.

“Kështu që iu thashë: “Dëgjoni, të bëjmë marrëveshje, marrëveshje ekonomike. Erdhën në zyrën time, Zyren Ovale për të nënshkruar dhe ata po e përqafonin njëri tjetrin. Ishte gje e bukur ta shihje, shpëtuam aq jetë”, tha ai.

Deklaratën e presidentit të SHBA-ve mund ta dëgjoni nga minuta e dytë.