Trendi i ri i manikyrit

17:36 04/09/20201min41

Manikyri

Ju gjithmonë mund të merrni frymëzim për artin tuaj të thonjve nga postimet e ndryshme në Instagram.

Por, kësaj radhe trendet e manikyrit do jenë më të bukura dhe të veçanta se çdo herë tjetër.

Tani, në mënyrë që të jeni pjesë e dizajnëve trendi, dilni në rrugë dhe frymëzohuni nga grafitë të vizatuar nëpër mure.

Të gjitha ato vizatime shumë ngjyrëshe dhe interesante do i shtojnë bukuri duarve tuaja.

Më poshtë gjeni disa ide që mund t’i merrni si inspirim:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *