Shkarkohet nga detyra një komandant i lartë në Arabinë Saudite
Saudi Arabia's King Salman bin Abdulaziz attends the Gulf Cooperation Council (GCC) summit in Mecca, Saudi Arabia May 30, 2019. Picture taken May 30, 2019. Bandar Algaloud/Courtesy of Saudi Royal Court/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. - RC17844262A0

10:52 02/09/20201min56
Saudi Arabia's King Salman bin Abdulaziz attends the Gulf Cooperation Council (GCC) summit in Mecca

Në Arabinë Saudite, Komandanti i Forcave të Përbashkëta dhe Zëvendës Emiri i Rajonit Jevf janë shkarkuar nga detyra me akuza për korrupsion.

Sipas agjensisë zyrtare të lajmeve arabe saudite SAP, sipas dekretit mbretëror të lëshuar nga mbreti Salman bin Abdulaziz, Komandanti i Forcave të Përbashkëta Gjenerali Fehd bin Turki bin Abdulaziz Al Saud si dhe Zëvendës Emiri i rajonit Cevf Princi Abdulaziz bin Fahd bin Turki bin Abdulaziz Al Saud u larguan nga postet e tyre. .

Autoriteti i Auditimit dhe Antikorrupsionit nisi një hetim ndaj autoriteteve nën dyshimin e korrupsionit.

U deklarua se vendimet në fjalë janë marrë në përputhje me udhëzimet e Princit të Kurorës Mohammed bin Salman.

Në Arabinë Saudite, më 21 gusht, Drejtori i Përgjithshëm i Rojave të Kufirit dhe 5 zyrtarë u shkarkuan me akuzat e korrupsio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *