Sido që të jetë, Roberti vazhdon të jetë neqar që pas ndarjes nga Nora Istrefi, ndërsa njashtu dhe ‘Miss Kosova 2019’ nuk është përfolur në media deri më tash për ndonjë lidhje të mundshme.