Kjo shëtitje e Ritës vjen vetëm pak kohë pasi mediat zbuluan sekretin e saj për të ruajtur fizikun e saj të zellshëm.

Këngëtarja e hitit “Girls” shpesh e trajton veten me një procedurë anti-celulitit prej 450 funtesh, me ekspertin e famshëm të kujdesit për lëkurën, Shane Cooper.

Shane, i cili gjithashtu trajton prezantueset televizive Maya Jama dhe Laura Whitmore, tha: “Është i vetmi trajtim që adreson muskujt dhe dhjamin me një stërvitje kaq intensive”.

Rita është shfaqur në rrjetet sociale me Shane disa herë, duke thënë se ‘lëkurat e saj kurrë nuk ndiheshin kaq të shkëlqyera dhe të hidratuara’ pas një vizite në klinikë.

Ndërsa fotografitë e ngarkuara në faqen e Facebook-ut të mësuesit të kujdesit për lëkurën tregojnë Ritën duke u rrezitur ndërsa relaksohej dhe merrte trajtimin në këmbët e saj

Është raportuar gjithashtu se motra e madhe e Ritës, Elena, 31 vjeçe, mund të jetë pjesëmarrëse në sezonin e ardhshëm të reallity show-t “Love Island”.

Sidoqoftë ata mund të jenë pa fat pasi Elena tashmë ka një orar të ngjeshur si menaxhere e Ritës.

Ajo ishte vetëm 19 vjeç dhe ende studionte në universitet kur filloi të përfaqësonte Ritën dhe motrat kishin vazhduar për të arritur një sukses mbresëlënës.