Rikthehet në 2021 “La Casa De Papel”

18:08 02/09/20201min64

casa-del-papel

casa del papel

Seriali që mezi pritet, edhe nga shqiptarët do të vijë në sezonin e fundit, atë të pestë në verën e vitit të ardhshëm, 2021.

Sezonin e ardhshëm do ta shijoni shumë dhe ta mbani mend gjatë pasi do të jetë i fundit, tha producenti ekzektutiv Alex Pina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *