Qeveria e Maqedonisë e dorëzon në Kuvend listën e zv.ministrave

16:16 18/09/20202min123
Maqedonia e Veriut

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot në emër të kryeministrit Zoran Zaev, në Kuvend e ka dorëzuar listën me propozimet për zv.ministra.

Së bashku me listën, është dorëzuar edhe biografia e zv.ministrave.

Lista e zv.ministrave të propozuar nga Qeveria është si më poshtë:

– Bashkim Hasani, zv.ministër në Ministrinë e Mbrojtjes;
– Nazim Bushi, zv.ministër në Ministrinë e Punëve të Brendshme;
– Agim Nuhiu, zv.ministër në Ministrinë e Drejtësisë;
– Ilhan Rahman, zv.ministër në Ministrinë e Sistemit Politik dhe Marrëdhënieve Ndërkomunitare;
– Fatmire Isaki, zv.ministre në Ministrinë e Punëve të Jashtme;
– Dimitar Kovaçevski, zv.ministër në Ministrinë e Financave;
– Zoran Manevski, zv.ministër në Ministrinë e Ekonomisë;
– Trajan Dimkovski, zv.ministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave;
– Ilir Hasani, zv.ministër në Ministrinë e Shëndetësisë;
– Arafat Shabani, zv.ministër në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës;
– Enver Hussein, zv.ministër në Ministrinë e Punës dhe Politikës Sociale;
– Zoran Dimitrovski, zv.ministër në Ministrinë e Vetëqeverisjes Lokale;
– Sedat Sulejmani, zv.ministër në Ministrinë e Kulturës;
– Aleksandar Bajdevski, zv.ministër në Ministrinë e Shoqërisë së Informacionit dhe Administratës;
– Bekim Rexhepi, zv.ministër në Ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve;
– Hristina Odzaklieska, zv.ministër në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Rreth Nesh

Pusullashqiptare.al vjen si një iniciativë gazetarësh të rinj që parim themelor kanë informimin e publikut në mënyrë të paanshme. Ne do të jemi gjithmonë të pavarur, të vërtetë, në krah të interesit publik.


Kontakto