Publikohen emrat/ Drejtoria e Tatimeve: Ja çfarë duhet të bëni për të marrë pagën e luftës

10:31 09/09/20202min127
drejtoria-e-tatimeve-660x330-1

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve me anë të njoftimi zyrtar i ka bërë thirrje të gjithë atyre personave që nuk kanë përfituar pagën e luftës, të bëjnë saktësimin e të dhënave bankare.

Gjithashtu Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, ka publikuar edhe një listë me emrat e personave që duhet të saktësojnë të dhënat.

Njoftimi:

Ne vijim të komunikimit me publikun, për të mundësuar kalimin e masës së përfitimit financiar sipas paketave nr.1, i bëjmë thirrje të gjithë individëve të përfshirë në listën bashkëngjitur, të cilët për shkak të plotësimit të pasaktë të të dhënave të tyre bankare, nuk kanë marrë masën e caktuar të përfitimit, që menjëherë të verifikojnë të dhënat e tyre dhe të plotësojnë informacionin e kërkuar të Formularit të të dhënave bankare, sipas linkut:

Formulari pësaktësimin e të dhënave

Gjithashtu është publikuar edhe lista me emrat e personave që duhet të saktësojnë të dhënat.

Lista me emrat për saktesim Banke Iban by Descript al on Scribd

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *