PS e KOMBINATIT nuk gjen rehat, pas ikjes së Spiropalit, ikën Petro Koci dhe më pas Gjylameti, vendin e organizimit e merr kjo ministre. Veliaj i beson postin e rëndësishëm

10:56 17/10/20202min161
-800-0-5f8aaf185fb4a

Kombinati duket që nuk po gjen drejtuesin politik për menaxhimin e situatës elektorale në zgjedhjet e 25 Prillit. Në fillim të vitit në këtë zonë u shfaq Elisa Spiropali e cila më vonë u përqëdrua në rrethinat e qarkut të Tiranës, duke marrë Rrogozhinën, Kavajën, Kamzën e më gjerë.

Pas ikjes së Spiropalit, për të organizuar degën e PS u dërgua Petro Koci, që filloi punën në terren, por që nuk zgjati shumë pasi u largua për të qenë si drejtues politik në Fier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *