Partia Agrare Ambientaliste – Deklaratë për Shtyp: Lidhja e Grave Ambientaliste takon gratë naftëtare greviste në Ballsh

10:10 31/10/20202min89
122910448_10157960627914075_3756071474038312254_n

PAA – Deklaratë për Shtyp: Lidhja e Grave Ambientaliste takon gratë naftëtare greviste në Ballsh

Takimi i forumit të grave të PAA (LGA) me gratë në grevë në Ballsh përcolli tre mesazhet kryesore:

1. Rezistoni ne jemi solidare me ju.

2. Hajdutët e vërtetë të pagave dhe sigurimeve shoqërore janë në qeveri.

3. PAA brenda një jave do ti kerkojë zyrtarisht KLSH auditimin e thelluar të shpërdoruesve të detyrës në institucionet përgjegjëse që nuk bllokuan llogarinë e kompanisë sapo ajo filloi të mos paguante pagat dhe sigurimet shoqërore.

PAA i bën thirrje kryeministrit të përshpejtojë zgjidhjen ligjore ndaj nënave greviste.

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor
Image may contain: 3 people, people sitting, tree, house, outdoor and nature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *