“Nuk kam qenë kurrë perfekte, nuk mund të paguaja as një paketë cigare”, Rozana Radi bën një reflektim publik!

13:17 17/09/20202min116
Screenshot_8-4-696x359

Rozana Radi ka postuar së fundmi një shkrim, të cilin e ka cilësuar si “meditim”. Në të, ajo ka shprehur vështirësitë e ndryshme të jetës së saj, duke frymëzuar sado pak edhe personat që mund të kenë të njëjtat probleme që ka kaluar edhe ajo.

 

“Unë mendoj që nuk kam qenë kurrë perfekte! Jeta më ka sfiduar me humbje të mëdha. Humba babain në moshën më delikate e dy vite më vonë nënën time. Me ikjen e tyre frika e vdekjes më ndjek ngado. Jeta ime nuk ka qenë një ëndërr dhe ato pak gëzime që kam patur në jetë, nuk mi kanë lënë ti shijoj disa ‘gazetare’> Shkruaj dhe këndoj të vërteta ndaj shpesh më shihni tek emocionohem kur interpretoj. Kam patur ditë kur nuk mund të paguaja as një paketë cigare por ja kam dalë e vetme sepse kam menduar gjithmonë me zemër duke mos ja zgjatur dorën askujt,” ka shkruajtur ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *