Pejë 4 raste,

Junik 3 raste,

Deçan 2 raste,

Ferizaj 2 raste,

Klinë 2 raste, Skenderaj 2 raste dhe me nga një rast komunat: Drenas, Istog, Mitrovicë, Novobërdë, Obiliq, Prizren, Suharekë dhe Viti, thuhet në njoftimin e IKSHPK.