Nga fabrika deri te konsumatorët, kështu u prodhua Mercedes S-Class i ri

00:46 13/09/20203min44
MERCEDES

Makina e re nga Mercedes S-Class 2021 u fut në një brez krejt të ri.

Ajo përpiqet të përmirësojë modelin në ikje duke ofruar më shumë stil, më shumë luks, më shumë hapësirë dhe madje edhe më shumë teknologji në modelin e ri,

Ne presim që modelet e reja me performancë të lartë AMG dhe modeli ultra-luksoz i Maybach të debutojnë pas kësaj.

Disa ditë më parë u prezantua zyrtarisht Mercedes S-Class i ri. Makina ka teknologji të paparë deri më tani, dhe brendësia e saj përbëhet nga 5 ekrane të mëdha, të cilët përdoren për të ndihmuar sa më shumë që të jetë e mundur.

Sedani do të jetë gjithashtu i disponueshëm me karakteristika inovative që përfshijnë jastëkë ajri në sediljet e pasme dhe një sistem aktiv që do të ngrejë makinën lart për të zvogëluar ashpërsinë e dëmtimit gjatë një përplasjeje.

Pamjet më poshtë tregojnë se si u prodhuar Mercedes S-Class i ri në fabrikë në Gjermani hap pas hapi.

Siç mund ta prisni, S-Class i ri vjen me pothuajse çdo tipar sigurie që ofron Mercedes-Benz aktualisht. Lista përfshin frenimin automatik të emergjencës, kontrollin e lundrimit adaptiv me ndalim dhe lëvizje, ndihmë aktive të drejtimit, ndihmë për mbajtjen e korsisë, ndihmë për ndërrimin e korsisë, njohjen e shenjës së trafikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *