Në ç’argument shkencor e mbështet logjikën se Veliaj është imun ndaj virusit, Edi Rama?

Nuk ka asnjë argument shkencor që mbështet këtë logjikë. E, për sa kohë nuk ka asnjë argument shkencor që e mbështet këtë logjikë, do të thotë që ti nuk i gjobit njerëzit për moszbatimin e ligjit, por i gjobit për moszbatimin e talljes.

Të rikujtoj faktin se unë u gjobita teksa ecja krejt e vetme dhe pa maskë.

Dhe, unë nuk u gjobita për moszbatimin e ligjit, por për moszbatimin e talljes.

Ti po tallesh me një popull të tërë Edi Rama! Ti pretendon që ne të mbyllim sytë, të mbyllim gojën dhe të flakim tutje trurin dhe t’i bindemi kësaj talljeje të madhe dhe ti të na gjobisësh se ne nuk të lejojmë të tallesh me ne.

Jo, zotëri! Unë refuzoj të tallem nga ti. Nuk ta ka njeri borxh talljen.

Dhe, mos bëj të fyerin qoftë ti, qoftë deputetet e tua, pasi revolta ime në shkrimin e djeshëm ishte më e pakta që mund të bënte një njeri që i kanë mbetur ende dy fije tru në kokë dhe një fije respekti për veten.

E varfërove këtë komb. Bëre që shqiptarët të merrnin arratinë. Shkatërrove dhe vazhdon të shkatërrosh çdo vlerë dhe na fyesh ti dhe të dalldisurat e tua, kur dikush merr guximin t’ju tregojë vendin.

E ke hak ti dhe deputetet e tua, çdo fjalë që kam shkruar pasi me vullnet dhe me një gjakftohtësi të frikshme po talleni dhe po persekutoni një popull të tërë.

Ndaj Edi Rama, mos na hidh hi syve të na e servirësh talljen tënde si përkujdesje.

Tallja jote është poshtërim, tallja jote është nëpërkëmbje, tallja jote është diktaturë e mirëfilltë.

Dhe unë e refuzoj këtë tallje.

Post Scriptum: Të fala jabanxhinjve në mendim, Edi Rama!