Artistja ka ndarë me ndjekësit disa fotografi, një nga martesa dhe të tjerat së bashku me burrin dhe vajzën Luizën.

“9 vite. Buzëqeshja e dashuria akoma më e madhe”, ka shkruar ajo.

Ndërkohë, urimet nga miqtë dhe ndjekësit që mban në Instagram nuk munguan krahas këtij postimi.

 

Yllka në mars ka mirëpritur vajzën Luiza dhe prej disa muajsh është kthyer nga Kanadaja në Kosovë.

Sa i përket projekteve muzikore, Kuqi ka kohë që nuk ka publikuar ndonjë projekt të ri muzikor.