Ministrja Kushi firmos urdhrin: Viti i ri akademik nis në 2 nëntor

22:47 29/09/20202min142
evis-kushi-betohet-ministre

Viti i ri akademik per gjithe studentet do te nise ne daten 2 nentor.

Pas nje nderprerje te zgjatur, diktuar nga situata e pandemise, Ministria e Arsimit ka vendosur qe viti i ri universitar 2020-2021 do të fillojë më datë 2 nëntor.

Sipas urdhrit te firmos nga ministrja e Arsimit, Kushi, u kerkohen IAL-ve të dërgojnë të gjithë listën e studentëve të regjistruar sipas programeve të studimit dhe fakulteteve përkatëse.

 

urdhri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *