Mbyllet Prefektura e Vlorës, shkak infektimi i një punonjëse me Koronavirus

11:42 21/10/20201min66
vlore-780x405-1

Prefektura e Vlorës është mbyllur ditën e sotme për shkak se një punonjës i saj ka rezultuar pozitiv me Covid 19.

Mbyllja do të vijojë deri në marrjen e përgjigjeve për personat që kanë pas kontakt me të infektuarin.

Kujtojmë se, në qytetin e Vlorës janë aktualisht 270 persona aktivë me Covid 19, një pjesë e të cilëve dhe punonjës në administratën publike, në kopshte e në shkolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *