Marrin produkte falas në emër të saj / Nevina Shtylla nxjerr mesazhet: Bëni kujdes! Nuk jam unë!

09:49 19/08/20202min113
NevinaShtylla-780x439

Nevina Shtylla është një nga moderatoret më të dashura për publikun shqiptar.

Ish-miss Shqipëria 2010 është shumë aktive në rrjete sociale, kryesisht Instagram.

Së fundmi, moderatorja me anë të disa postimeve ka treguar se emri i saj është përdorur, për të përfituar produkte falas.

Ajo ka bërë thirrje që të gjithë të tregohen të kujdesshëm, pasi kjo është kthyer në një fenomen.

Nevina ka treguar se në këtë mënyrë nuk është përfshirë vetëm emri i saj.

“Bëni kujdes. Nëse ju ka kontaktuar ky numër bllokojeni pasi nuk është i imi. Ka dalë një modë e re që kontaktohen biznese në emër të personazheve dhe u kërkohen produkte falas në këmbim të reklamës. Nuk jam unë emri i vetëm i cili është përdorur, ndaj bëni kujdes”, ka shkruar moderatorja Nevina Shtylla.

117654528_635713320692848_4719437252968993191_n.jpg

117637584_339903774050765_4540100428072664683_n.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *