Marrëveshja me Serbinë në Shtëpinë e Bardhë/ Kosovën pritet ta njohë Izraeli

17:51 04/09/20201min43

izrael

Pas nënshkrimit të marrëveshjes në Shtëpinë e Bardhë pritet që Kosova të njihet edhe nga Izraeli.

Kështu pritet nga minuta në minutë që Kosova dhe Serbia të arrijnë një marrëveshje me ndërmjetësimin e SHBA-ve dhe konkretisht të presidentit Donald Trump.

Marrëveshja mendohet të prekët temat më të rëndësishme midis tyre edhe ato ekonomike.

Aleatët e SHBA, Izraeli kanë vendosur ta njohin Kosovës dhe kjo do të zyrtarizohet fill pasi të nënshkruhet marrëveshja në Uashington, që kryesisht do të ketë tema ekonomike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *