Numri i përgjithshëm i rasteve aktive me COVID-19 në Mal të Zi aktualisht është 1,810.

Që nga fillimi i vitit, numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara të infeksionit me virus është 6,385.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve në lidhje me infeksionin COVID-19 që nga fillimi i qershorit është 106, dhe që nga fillimi i vitit 115.