Lukashenko: nuk do të ketë dialog nën presionin e protestave në rrugë

19:21 27/08/20201min77

Lukashenko

Presidenti i Bjellorusisë Aleksandr Lukashenko deklaroi se ai është i gatshëm të dialogojë me përfaqësuesit e studentëve dhe punëtorëve për ndryshimin  e kushtetutës në vend por “Nuk do të ketë dialog nën presionin e protestave tërrugës në Bjellorusi” deklaroi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *