‘Kush vonohet do penalizohet’ / Bëhet i gjallë Ardi Veliu, u dërgon ultimatum Drejtorive Vendore për…

13:41 14/09/20201min171

ecc9237cf6c36e69075cc3cd1e228a62_L

Kreu i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, njoftohet se u ka nisur një shkresë Drejtorive Vendore, ku u kërkon të kryejnë verifikime në lidhje me shtetasit e huaj që janë rezident janë në vendin tonë, për aktivitetin dhe të ardhurat e tyre.

“Të kontrollohet aktiviteti i tyre ku jetojnë dhe të ardhurat”, mësohet se shkruhet ndër të tjera në shkresën e Ardi Veliut.

Në fund ka kërkuar që t’i bëjnë një liste me emrat dhe aktivitetin e secilit dhe t’ia dorëzojnë ditën e nesërme, ndërsa mësohet se dhënë ultimatum se kush nuk e dorëzon do të ketë penalizime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *