“Këta autobusë, janë në shërbim për të gjithë qytetarët dhe të nesërmen, me këta autobusë do të udhëtojmë për të shkuar në punë, çerdhe apo shkollë. Të tregohemi qytetarë të përgjegjshëm me kulturë urbane”, thuhet në njoftim.