Këngëtari më i pëlqyer latin mbështet publikisht Joe Biden në betejën presidenciale kundër Trump!

11:48 16/09/20202min130
https___cdn.cnn_.com_cnnnext_dam_assets_191205005729-joe-biden-donald-trump-split-file-1068x601

Në 3 nëntor në SHBA do të zhvillohen zgjedhje presidenciale, fushata e të cilave ka nisur disa muaj më parë.

 

Joe Biden dhe Donald Trump po vazhdojnë me fushatën e tyre elektorale, e cila po ndiqet jashtmase edhe nga personazhet e njohur dhe artistët.Së fundmi, Luis Fonsi, ka treguar publikisht mbështetjen e tij për Joe Biden.

“Ishte vërtet një nder për mua të prezantoja Joe Biden sonte. Ai është një udhëheqës i shkëlqyer që ka treguar respektin dhe admirimin e tij për komunitetin latin për shumë vite. Është koha që ne të kemi një president që na trajton me dinjitetin që meritojmë, i cili njeh sa i vlefshëm është kontributi ynë për këtë vend dhe që promovon unitetin dhe pranimin,” shkruan Luis Fonsi në postimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *