Këngëtari dhe ish-deputeti shkruan se përkundër faktit që kishte mundësinë t’i realizonte pushimet në një vend më luksoz, zgjodhi Shqipërinë për shkak të patriotizmit.

Foto: Labinot Tahiri/InstaStory

“Po qes foto si mos me pas qenë kurrë në pishina apo deti. Nuk isha në vende që ka të bëjë me LUX TË MADH nëpër detra të tjera edhe pse i kisha, i kam e uroj që ti kem mundesitë! Nuk vlejnë më shumë se sa Shqipnia. E dua Shqipërinë”, ka shkruar Labi në InstaStory.

Përndryshe, ai si çdo koleg tjetër i tij nga estrada përjetuan një verë pa koncerte e mbrëmje muzik9ore, shkaku i masave preventive për virusin COVID-19.