Janë regjistruar edhe katër viktima: tre pacientë nga Shkupi (66, 88 dhe 61) dhe një nga Tetova (73).

Ndërsa Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 146 pacientë të shëruar.

Me rastet e sotme numri i përgjithshëm i të infektuarve ka shkuar në 18.873, prej të cilëve 15.487 janë shëruar, ndërsa 760 kanë ndërruar jetë. Numri i rasteve aktive është 2.626.