Kanabis nga qielli, dhuratë për qytetarët në Tel Aviv (VIDEO)

11:26 08/09/20202min149
canabis-1

Sheshi i qytetit Tel Aviv u mbush plot me njerëz kur pako të çuidtshme filluan  të binin nga qielli.

Dronët po shpërndanin pako të vogla me kanabis dhe të gjithë qytetarët nuk ngurruan për të marrë pjesën e tyre.

Kjo ishte një dhuratë shumë e veçantë për banorët, por organizatorët u dënuan për këtë gjest. Policia gjeti me qindra pako dhe arrestoi dy persona përgjegjës të Green Drones.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *