“Çfarë ndodhi këtu, .. Unë nuk e di tërë historinë”, tha ai. “E di që ai dëshiron që të kthehesh… por nëse je fëmijë, nëse je një djalë i prishur, është shumë keq”, theksoi ndër të tjerash Mourinho gjatë fjalimi.

Kamera fokusonte vazhdimisht dy futbollistët me kokën e ulur.

“Janë gjëra që ndodhin brenda dhomave të zhveshjes dhe dalin nga emocionet e ndeshjes”, theksoi Loris pas ndeshjes së fituar nga Tottenham.

(Foto: Adam Davy/Pool via Getty Images/Guliver)

“Ajo çfarë ndodhi mes meje dhe Son i përket fushës së lojës dhe dhomave të zhveshjes. Ai është një djalosh fantastik dhe ne kemi marrëdhënie shumë të mira me të”, tha ndër të tjerash Lloris.

Përplasjen ndërmjet dy futbollistëve më pas e komentoi për media edhe Jose Mourinho, i cili tha se kjo gjë është pozitive, pasi që futbollistët bëjnë kritika mes vete për lojën e tyre.