Ja cili është aplikacioni më i shkarkuar në mbarë botën për vitin 2020

13:34 10/08/20211min148
119875966_tiktikreuters-large

TikTok është aplikacioni më i shkarkuar në botë për vitin 2020, duke zhvendosur nga lista Facebook dhe Messenger.

Platforma kineze e shpërndarjes së videove është aplikacioni i vetëm që nuk është në pronësi të Facebook për të bërë pesë top-shkarkimet globale.

Popullariteti i vazhdueshëm i TikTok u shfaq edhe pasi ish-presidenti amerikan Donald Trump u përpoq ta ndalonte përdorimin e tij në Amerikë, shkruan BBC.

Administrata Trump pretendoi se TikTok përbënte një rrezik për sigurinë kombëtare pasi qeveria kineze kishte qasje në të dhënat e përdoruesve të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *