“Urime për Donald Trump, Richard Grenell, Robert O’Brien e Jared Kushner për përparimin e sotëm historik – normalizimin e lidhjeve ekonomike midis Serbisë dhe Kosovës dhe ndihmën për zgjidhjen e një konflikti me dekada të gjatë në Evropën Lindore”, shkruan Ivanka Trump në Twitter.