FOTOT/ Evis Kushi betohet si ministre e Arsimit tek Presidenti Ilir Meta

16:08 24/09/20201min144
evis-kushi-betohet-ministre

Ministrja e re e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Evis Kushi u betua sot para Presidentit të Republikës, Ilir Meta.

Ceremonia u zhvillua në Institucionin e Presidencës, ku ishin të pranishëm Sekretari i Përgjithshëm i kryeministrisë, Engjëll Agaçi si dhe anëtarë të Kabinetit të Presidentit.

evis kushi ministre betim meta

Pas ekzekutimit të himnit kombëtar, ministrja Kushi u betua me dorën mbi Kushtetutë para Presidentit të Republikës:

“Betohem në nderin tim, se do të zbatoj me përpikëri Kushtetutën dhe ligjet, si dhe do të kryej me përgjegjësi detyrën shumë të rëndësishme që më është besuar, të anëtarit të Këshillit të Ministrave.”

Kreu i Shtetit i dorëzoi dekretin e emërimit Ministres së Arsimit, Sportit dhe Rinisë duke i uruar suksese në detyrën e re dhe të rëndësishme.

evis kushi ministre betim meta3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *