Flasin greqisht dhe jo gjuhën e nënës/ Mediat greke tallen keq me shqiptarët, që shtiren sikur kanë harruar shqipen-VIDEO

Screenshot_1

Mediat greke kanë ironizuar disa raste ku shfaqen shqiptarë të cilët refuzojnë të flasin gjuhën shqipe dhe i përgjigjen gazetarëve në gjuhën greke.

Në videon përmbledhëse tregohet ku disa qytetarë shqiptarë, të kapur në vende të ndryshme, si në Greqi, Kakavijë dhe Shqipëri flasin greqisht duke u shtirur se kanë harruar të flasin gjuhën e nënës. /Descript.al/

Për më shumë shikoni videon e mëposhtme:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *