(EMRAT) Shkarkohen shefat e policisë/ Korçë, Durrës e Krujë, ja kush i zëvendëson

14:08 04/11/20201min101
unnamed-1-1

Një ditë më parë drejtuesit e Policisë së Elbasanit, Kukësit dhe Dibrës janë transferuar nga detyrat që mbanin, dhe në vend të tyre janë emëruar drejtorët e rinj.

Ndërsa këtë të mërkurë ndyshime janë lajmëruar edhe për shefat e komisariateve në

Korçë, Pogradec, Krujë, Kuçovë dhe Durrës.

Në Korçë është shefi i Komisariatit Florian Dano është zëvendësuar nga Krenar Gjokutaj.

Në Pogradec Niko Palla është zëvendësuar nga Artur Hebaj.

Në Durrës largohet shefi i Komisariatit Gerond Seitllari, dhe në vend të tij është emëruar Ermal Ajdini. Ndërsa në vend të Artur Hebajt në Krujë, pasi ky i fundit u emërua në Pogradec, ka shkuar Elton Alushi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *