Diaspora për Shqipërinë e Lirë bën kërkesën zyrtare ndaj presidentit Meta!

10:58 04/09/20201min92
meta-1-750x375-1

Presidenti Meta ka marrë një kërkesë, nëpërmjet një letrë zyrtare nga Diaspora për Shqipërinë e Lirë. Kjo letër konsiston në kërkesën e Diasporës për pjesëmarrjen në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, gjithashtu të jetë pjesë e konsultimeve në KQZ dhe monitoruese në zgjedhje. Letra i është drejtuar gjithashtu ministrit Majko dhe KQZ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *