Dënohet me burgim të përjetshëm Brenton Tarrant, i cili organizoi një sulm terrorist në xhami në Zelandën e Re

13:28 28/08/20201min48
yeni-zelanda-da-camilere-terorist-saldirisi-13543525_9179_o

Brenton Tarrant, një terrorist i cili vrau 51 persona dhe plagosi 49 persona të tjerë në një sulm të armatosur në dy xhami në Christchurch të Zelandës së Re, u dënua me burgim të përjetshëm.

Tarrant kishte pranuar të gjitha akuzat kundër tij, duke përfshirë 51 vrasje, 40 vrasje në tentativë dhe 1 sulm terrorist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *