“Nëse i gjeni 10 ndryshimet, atëherë jeni shumë i mirë. Gjithmonë kërkoni për mundësi tjera për të mësuar më shumë”, thuhet në postimin e CIA-s.

E një përdorues shumë i zoti ka arritur që për dy minuta të gjej disa detaje që CIA-së i kanë shpëtuar – një vijë e hollë në anën e majtë të fotos dhe logoja e veturës në anën e majtë e cila mungon.