Çfarë ndodhi mes Arjolës dhe Arditit në ‘Big Brother VIP’?

09:44 13/10/20212min120
auto_-800-0-605fa5c1ad2f41616881508

Pasi konsumuan darkën banorët e ‘Big Brother VIP’, vendosën mbrëmjen e djeshme që të ushtronin edhe pak ‘’yoga’’ nën leksionet e Kledit.

Iliri dhe Arjola i kërkojnë Arditit, si më i riu në moshë, për të siguruar disa peshqirë që të gjithë t’i shfrytëzonin për të nisur ushtrimet e tyre.

Ngjyra dhe cilësia e peshqirëve ishte pikërisht edhe shkaku që nxiti të një debat.

“Unë të paktën shkova i mora, aty ka mjaftueshëm peshqirë. I merrni gjërat më seriozisht seç duhet”,- tha Arditi.

Ky diskutim vijoi edhe më gjatë mes banorëve të pranishëm derisa Arjola ndërhyri duke shtuar: Për çdo gjë kthen një përgjigje, je njësoj si ata fëmijët e klasës së parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *