Category: Bota

21:25 25/02/2021
52169156_401.jpg
3min19
Organizata Botërore e Shëndetësisë tha të enjten se një në 10 pacientë me COVID-19 përjetojnë probleme shëndetësore edhe 12 javë pasi kanë patur virusin dhe u bëri thirrje autoriteteve shëndetësore ta shqyrtojnë me seriozitet situatën e tyre Në një konferencë virtuale për shtyp të enjten, dega e OBSH-së për Evropën publikoi një raport që dokumenton […]

20:26 25/02/2021
1614179985397_n_hallie_brk_azar_johnson_210224_1920x1080.focal-760x428-1.jpg
2min18
Lajm i mirë vjen nga kompania, që ka nxjerrë në treg vaksinën Johnson & Johnson. Profesori i Politikave Shëndetësore të Shkollës së Ekonomisë dhe Shkencave Politike të Londrës (LSE), Elias Mosialos flet për mbrojtjen 100% ndaj shtrimit në spital nga COVID-19 dhe 28 ditë pas marrjes së dozës keni 100% mbrojtje nga virusi. Në një […]

19:16 25/02/2021
Capture-61-696x475-1.png
1min23
Administrata Kombëtare e Produkteve Mjekësore të Kinës ka deklaruar se janë miratuar edhe 2 vaksina të tjera anti-Covid për përdorim publik. Dy vaksinat e miratuara janë zhvilluar nga nga CanSino Biologics dhe bashkëpunëtori i kompanisë “Sinopharm”,  Instituti i Produkteve Biologjike në Wuhan.Pas këtij vendimi, Kina tashmë ka në dispozicion 4 vaksina kundër Covid-19, shkruan TheGuardian.

18:19 25/02/2021
2c0392cd7257f4afcabcbe60c42e15e7.jpg
1min15
Një pikturë e rrallë e van Gogh, nga një koleksion privat francez do të dalë në ankand në fund të marsit në Paris, nga Sotheby’s. Lajmin e ka dhënë shtëpia e ankandit, duke specifikuar se është një kanavacë e periudhës pariziene me pamje rruge në Montmartre, pikturuar në vitin 1887. Piktura në vaj ka përmasa […]

17:54 25/02/2021
54243303_401.jpg
1min16
Administrata Kombëtare e Produkteve Mjekësore të Kinës ka deklaruar se janë miratuar edhe 2 vaksina të tjera anti-Covid për përdorim publik. Dy vaksinat e miratuara janë zhvilluar nga nga CanSino Biologics dhe bashkëpunëtori i kompanisë “Sinopharm”,  Instituti i Produkteve Biologjike në Wuhan. Pas këtij vendimi, Kina tashmë ka në dispozicion 4 vaksina kundër Covid-19, shkruan […]