Ambasada e SHBA reagim në Facebook: Të respektohet ligji

10:03 09/10/20201min87
download (77)

Përmes një statusi në Facebook, Ambasada e SHBA-së shprehet se janë të angazhuar në monitorimin e procesit të vetting-ut në Shqipëri.

“Shtetet e Bashkuara janë angazhuar që të shohin procesin e Vetingut në Shqipëri të vazhdojë me profesionalizëm dhe përkushtim.

Me dy vendet tona në bordin e ONM-së – një për Departamentin e Shtetit & një për Departamentin e Drejtësisë – për monitorimin e procesit të vetingut dhe nëpërmjet vëzhguesit tonë ndërkombëtar, ne sigurohemi që organet e vetingut të respektojnë ligjin”, shkruhet në postimin e publikuar në rrjetin social “Facebook”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *