Ambasada e SHBA jep njoftimin e rëndësishëm për Lotarinë Amerikane: Mos harroni të…

12:08 12/10/20202min115
gjgh

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë ka bërë sot një njoftim të rëndësishëm për qytetarët shqiptarë, të cilët do të aplikojnë për Lotarinë Amerikane 2022.

Në njoftimin e publikuar në Facebook, thuhet se në aplikimin e lotarisë duhet të përfshijnë edhe bashkëshortin/en dhe të gjithë fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç, edhe nëse ata nuk do të udhëtojnë me ju.

Njoftimi i Ambasadës Amerikane:

“Nëse po aplikoni për Lotarinë Amerikane 2022, ju duhet përfshini bashkëshortin/en dhe të gjithë fëmijët e pamartuar nën moshën 21 vjeç, edhe nëse ata nuk do të udhëtojnë me ju. Shihni udhëzimet e plota këtu: http://ow.ly/Afku50BFrr2 

Vazhdoni të na ndiqni në Facebook, Twitter dhe instagram gjatë kësaj kohe, për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj.”, thuhet në njoftimin e Ambasadës Amerikane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *