Amazon vjen me një pajisje dhe aplikacion që llogarit yndyrën e trupit bazuar në selfie

12:12 28/08/20202min47
test

Shitësi me pakicë në internet konkurron me Apple dhe Fitbit.

Si kompanitë e tjera të teknologjisë, Amazon dëshiron të përfshihet në fushën e palestrës dhe shëndetit.

Amazon njoftoi të enjten programin e ri të anëtarësimit “Halo” dhe një orë për palestër.

Ora, e cila thuhet se kushton 100 dollarë së bashku me një anëtarësim gjashtëmujor, mat parametra të ndryshëm si pulsi, temperatura e lëkurës, aktivitetet dhe ritmi i gjumit, transmeton Telegrafi.

Yndyra e trupit dhe modeli 3D

Amazon vendos një fokus të fortë në peshën e trupit të përdoruesve të tij, që është parametri më i rëndësishëm për të qëndruar të shëndetshëm.

Për të llogaritur dhjamin e trupit të një personi, përdoret një metodë e mahnitshme.

Shitësi me pakicë në internet dëshiron të jetë në gjendje të llogarisë se sa e lartë është përqindja e yndyrës dhe që bazohet në selfie dhe fotot e telefonit celular të trupit të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *