“Gjithsesi, nëse çdo koleg ose dikush është fyer sadopak, unë i kërkoj të falur”, shtoi ajo.

Për më shumë, Albëria ka hapur kanal të ri në YouTube dhe tani çdo këngë është e publikuar aty.