Akuzohen për spiunazh, Bullgaria u jep dy diplomatëve rusë 72 orë afat për të braktisur vendin

20:36 23/09/20201min139
PUTIN

Ministria e Punëve të Jashtme e Bullgarisë u ka dhënë dy diplomatëve rusë 72 orë afat për të braktisur vendin.

Ata akuzohen për spiunazh në këtë vend të Ballkanit që nga viti 2016, njoftoi sot ministria.

Një zëdhënës i ministrisë deklaroi se ai informoi ambasadën ruse në Sofje, njoftoi Reuters.

Më herët sot, prokurorët njoftuan se dy diplomatët po kërkonin informacion konfidencial në lidhje me planet për modernizimin e ushtrisë dhe mirëmbajtjen e pajisjeve ushtarake nga 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *