8 raste të reja me COVID-19 në Elbasan, mes tyre edhe një drejtoreshë shkolle

11:11 20/10/20201min88
covid-3

Në 24 orët e fundit janë zbuluar 8 raste me COVID-19 në qytetin e Elbasanit. Mësohet se kanë rezultuar me COVID-19, drejtoresha e shkollës “Jorgji Dilo” dhe një mësues në shkollën 9 vjeçare “Kusarth”.

Po ashtu, mësohet se kanë rezultuar me COVID-19 edhe një edukatore në kopshtin nr.14, në Elbasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *