Ai shtoi se Izraeli ka fituar paqen dhe se ka shumë vende që do të arrijnë marrëveshje të tilla për krijimin e marrëdhënieve me shtetin hebre, të paktën pesë prej tyre, gjashtë prej të cilave janë lodhur nga luftimet, raportojnë mediat izraelite.

“Do të shihni shumë aktivitete të shkëlqyera. Do të ketë paqe në Lindjen e Mesme,” njoftoi Trump, por ai nuk përmendi emrat e vendeve me të cilat do të arrihet paqja.